English | français | Nederlands

Namaya Yoga

Namaya Yoga, Yoga in Den Haag

Welkom bij Namaya Yoga !    

"De yogalessen van Nathalie ervaar ik als een organisch en stromend geheel van yogahoudingen, begeleiding, ruimte en geluid." Fantastisch om dat terug te krijgen!

Hatha Yoga is de basis van veel yoga vormen, Tijdens het beoefenen van yoga ben je aandachtig in wat je doet en wat je voelt, zonder te oordelen. De oefeningen die je doet, de zogenaamde asana's, lichaamshoudingen, zorgen ervoor dat je bewust wordt van spanning en blokkades. De adem is de leidraad van hoe je in de oefening aanwezig kan zijn.

Je gebruikt de adem om spanning los te laten en nieuwe energie tot je te nemen, zowel fysiek, energetisch in de meridianen en je energie veld, ook gedachten kun je loslaten in de diepe ontspanning die de oefeningen of de les vaak geven, in de uitademing laat je los in de inademing neem je nieuwe energie tot je. De kracht van de adem die gewoon mag komen en gaan, geeft verdieping in de lichaamshoudingen en zorgt voor ruimte!

Tijdens een namaya yoga les is de basis hatha-yoga, maar gebruik ik ook elementen van andere yoga vormen. Vinyasa of flow, zoals de zonnegroet of maangroet, krijger of vuurreeksen, Raja Yoga in meditatie, Yin yoga, waarbij je dieper in de oefeningen zakt. De uitwerking is dat het hoofd stil wordt. 

De lessen zijn afwisselend, inspirerend en worden met liefde en humor gegeven.

Het gaat erom te voelen wat er in je aanwezig is en te accepteren, zodat je verbinding kunt maken met je innerlijke balans en de stille getuige die je in werkelijkheid bent, je bent in je midden. In het midden is het leeg, als het oog van de orkaan. De diepe stilte is dat wat met yoga bedoeld wordt. 

Na een 5 kwartier namaya yoga ben je ontspannen, opgewekt, energiek, blij en sta je in verbinding met alles wat er in het leven is. 

De lessen vinden plaats in o.a. in Zinaaz in De Sinaasappelstraat 93, in de Vruchtenbuurt in Den Haag. Yoga op het strand oftewel beach bliss strand yoga is er bij strandslag 6 bij ! De beach bliss strand yoga geeft een extra dimensie door de natuurlijke omgeving, op een plek waar er nog rust is.

Namaste, Nathalie                                                                                       Namaya Yoga in Den Haag, Sinaasappelstraat 93, Vruchtenbuurt. Goudenregenstraat 89, Bloemenbuurt en Wijndaelerweg 9, Loosduinen, strandyoga, strandslag 6, tussen Pier 32en Leef, alleen bij mooi weer.

Logo door Wendy Kulsdom