English | français | Nederlands

Namaya Yoga

Acces Bars Conciousness Den Haag, Coaching en counseling in Den Haag

Acces Bars en Coaching

Er zijn periodes in ons leven waarin we onszelf zoals ik het zie vast draaien. We voelen ons ingewikkeld, voelen ons wat down, depressief, hebben weinig energie, zijn gestresst, zitten niet lekker in ons vel. 

Wat houdt Access Bars® in? 

Access Bars® omvat 32 energetische banen en punten op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in jouw leven. Door zachte aanraking gaan deze energetische banen stromen en worden blokkades in je lichaam opgelost. Hierdoor zul je meer ruimte in je hoofd en lichaam ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in jouw leven, zonder overbodige oude ballast en na een uur ben je weer helemaal opgeruimd.

In een coaching gesprek zal ik je begeleiden om meer inzicht te krijgen in waar de schoen wringt. Als je inzicht kan krijgen over je zelf en je situatie en gaat voelen, is het mogelijk om te transformeren. Je gaat in het gesprek uitvinden hoe je het wel zou willen, of kunnen, of doen of  hoe je kan veranderen. Bij counselen kijken we wat dieper en ga je dat wat eraan ten grondslag ligt, belichten en vanuit acceptatie veranderen. Het resultaat is dat wat jij belangrijk vindt voor jezelf heel duidelijk gaat worden, we gaan uit van wat je wel wilt en niet van wat je niet wilt. Door middel van een stappenplan ga je stap voor stap je strategie bepalen en volgen. Iedere keer kijken we wat de stappen opleveren en waar je wilt bijstellen, ook weer door het verhelderen van waar je tegenaan loopt, wat niet werkt en wat wel werkt voor jou.

De coaching gesprekken duren gemiddeld 1 uur. Thuis ga je aan de slag met de verworven inzichten en een programma op maat, om het in werking gezette proces van verandering te continueren.                                            

Gezien mijn achtergrond van verpleegkundige, yogadocente en adem coach, kan het zijn dat ik je yoga of andere oefeningen mee geef voor thuis. Zowel ademhaling als beweging helpt mensen om de dingen vanuit een ander perspectief te gaan zien.

Adem diep in, kom in beweging, pak de telefoon en maak een afspraak. Dan heb je de eerste stap gezet.

Logo door Wendy Kulsdom